Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Klasično spodnje perilo vam ne ustreza več? Preizkusite moške boksarice in kratke hlače iz lyocella, bombaža ali bambusa. Ko jih enkrat oblečete, ne boste več želeli drugih. Spodnje perilo iz naravnih materialov je izjemno prijetno na otip in zračno, zato vaši koži omogoča prosto dihanje in je ne draži. Oglejte si boksarice s klasično elastiko...

Klasično spodnje perilo vam ne ustreza več? Preizkusite moške boksarice in kratke hlače iz lyocella, bombaža ali bambusa. Ko jih enkrat oblečete, ne boste več želeli drugih. Spodnje perilo iz naravnih materialov je izjemno prijetno na otip in zračno, zato vaši koži omogoča prosto dihanje in je ne draži. Oglejte si boksarice s klasično elastiko - od vas je odvisno, kakšen dizajn boste izbrali in ali imate raje krajše ali daljše noge.

Kaj je lyocell

Lyocell je naravna vlakna nove generacije, ki so izjemno prijazna do okolja. To je mehak in nežen material, ki ga odlikujeta zračnost in lahkotnost ter vas bo presenetil s svojimi termoregulacijskimi in antibakterijskimi lastnostmi. Do neke mere je podoben viskozi, vendar je v primerjavi z viskozo liocel močnejši in manj raztegljiv. Ko se oblačila ali spodnje perilo iz liocella obrabijo, jih lahko pustite, da se biološko razgradijo na kompostu. 

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-1 od 1 elementa
1-1 od 1 elementa