Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Na Trenýrkárna.cz so prišli popusti za črni petek! Izkoristite razprodajo ženskega spodnjega perila in nakupujte s popusti do 80 %. Pri nas ne boste našli le znižanih dizajnerskih hlačk klasičnih krojev, seksi brazilk in čutnih tangic, temveč tudi športne nedrčke in vesele kratke hlače. Ne smete pa spregledati znižanih paketov spodnjega perila...

Na Trenýrkárna.cz so prišli popusti za črni petek! Izkoristite razprodajo ženskega spodnjega perila in nakupujte s popusti do 80 %. Pri nas ne boste našli le znižanih dizajnerskih hlačk klasičnih krojev, seksi brazilk in čutnih tangic, temveč tudi športne nedrčke in vesele kratke hlače. Ne smete pa spregledati znižanih paketov spodnjega perila in nogavic po ugodnih cenah. Blagovne znamke, kot so Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Styx, Dedoles ali Nedeto, so pri nas doma. 

Kakovostni material je bistvenega pomena

Od vas je odvisno, ali boste svojo garderobo obogatili z udobnimi ženskimi kratkimi hlačami z veselimi motivi, čipkastimi tangicami ali romantično nočno srajco. V vsakem primeru se ne osredotočajte le na ceno, temveč tudi na kakovost uporabljenih materialov. Spodnje perilo iz bombaža, bambusovih vlaken ali modala je idealno za vsakodnevno nošenje, saj je zelo lahko in diha.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 916 predmetov
na stran
1-30 od 916 predmetov