120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Gospodje, roko na srce, kdaj ste nazadnje kupili spodnje perilo, ki ni bilo premajhno ali preveliko? Razveselite sebe in svojega partnerja ter v svojo garderobo vnesite popolno prilegajoče se bokserke, kratke hlače ali spodnjice. Moške boksarice iz volne merino in bombaža so primerne za vsakodnevno nošenje, medtem ko je satenasto spodnje perilo...

Gospodje, roko na srce, kdaj ste nazadnje kupili spodnje perilo, ki ni bilo premajhno ali preveliko? Razveselite sebe in svojega partnerja ter v svojo garderobo vnesite popolno prilegajoče se bokserke, kratke hlače ali spodnjice. Moške boksarice iz volne merino in bombaža so primerne za vsakodnevno nošenje, medtem ko je satenasto spodnje perilo idealno za posebne priložnosti. Za šport izberite posebno funkcionalno spodnje perilo ali termalno perilo iz volne merino, ki dobro vpija znoj in ne smrdi. 

Dajte priložnost spodnjemu perilu in oblačilom iz merino volne

Merino volna je izredno fina volna, ki jo proizvaja pasma domačih ovc, znana kot merino. Zato je popolnoma naraven material, ki v nasprotju z navadno volno ne grize in se ne praska. Ima odlične termoregulacijske sposobnosti - poleti vas hladi, pozimi pa greje. Poleg tega učinkovito absorbira vonjave in ne smrdi tako močno kot sintetika, zato lahko oblačila iz merina nosite veliko dlje, kot ste običajno vajeni. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-14 od 14 predmetov
1-14 od 14 predmetov