120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Imate radi presenečenja? Potem vam bo naša škatla skrivnosti preprosto všeč! Ne le zaradi presenečenja ženskih kratkih hlač češke blagovne znamke Styx, ki jih za vas izberemo vsak mesec, ampak tudi zaradi dejstva, da boste v škatli našli nekaj dodatnega. Od vas je odvisno, ali želite naročiti ženske kratke hlače za tri mesece, šest mesecev ali c...

Imate radi presenečenja? Potem vam bo naša škatla skrivnosti preprosto všeč! Ne le zaradi presenečenja ženskih kratkih hlač češke blagovne znamke Styx, ki jih za vas izberemo vsak mesec, ampak tudi zaradi dejstva, da boste v škatli našli nekaj dodatnega. Od vas je odvisno, ali želite naročiti ženske kratke hlače za tri mesece, šest mesecev ali celo za celo leto vnaprej. In mimogrede - s tem lahko osrečite ne le sebe, temveč tudi svojega partnerja. Zanj smo na Trenýrkárna.cz pripravili posebno skrivnostno škatlo za moške, v kateri najdete udobne kratke hlače za spanje in vsakodnevno nošenje.

Nasveti za darila za ženske

Iščete popolno darilo za svojega partnerja? Nalajajte se na romantično noto in svoji ljubljeni podarite perilo, v katerem se bo počutila neustavljivo in ženstveno. Ne bojte se pustiti domišljiji prosto pot. Spodnje perilo za ženske ni le praktično in funkcionalno, ampak tudi seksi, erotično in zapeljivo. Predvsem pa se mora ženska v njem počutiti udobno in samozavestno. Tu boste našli pravo, ne glede na to, ali izbirate darilo za svojo partnerico za obletnico, rojstni dan ali samo zato, ker vam je mar zanjo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-4 od 4 predmetov
1-4 od 4 predmetov