120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ste prvič oblekli udobne ženske kratke hlače in ne želite več nositi ničesar drugega? Ni problema - pripravili smo znižane pakete najbolj priljubljenih ženskih kratkih hlač z veselimi motivi, da jih boste lahko nosili vsak dan. Priskrbite si 3 ali 5 paketov ženskih kratkih hlač, da boste imeli vsak dan nekaj na izbiro. Ne pozabite preveriti ugo...

Ste prvič oblekli udobne ženske kratke hlače in ne želite več nositi ničesar drugega? Ni problema - pripravili smo znižane pakete najbolj priljubljenih ženskih kratkih hlač z veselimi motivi, da jih boste lahko nosili vsak dan. Priskrbite si 3 ali 5 paketov ženskih kratkih hlač, da boste imeli vsak dan nekaj na izbiro. Ne pozabite preveriti ugodnih paketov ženskega spodnjega perila in nogavic.

Spoznajte Styx Češke kratke hlače

Ženske kratke hlače Styx izdelujejo izurjene češke šivilje, ki jih šivajo iz 100-odstotnega bombaža. Zaradi tega so kratke hlače zelo lahke, zračne in primerne za občutljivo kožo. Uporabite jih lahko za celodnevno nošenje in klasično domače ležanje. In kaj bomo rekli - v kombinaciji z udobnim trikom bo odlično predstavljala žensko pižamo. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali imate raje hlače s klasično ali športno elastiko. In mimogrede - v Nedeto.si lahko najdete tudi ujemajoče se kratke hlače za pare!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 38 predmetov
na stran
1-30 od 38 predmetov