120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete božično darilo za svoje dekle ali ženo? Uglasite se na romantično noto in svoji dragi polovici priskrbite seksi perilo, v katerem se bo počutila neustavljivo in ženstveno. Stavite na klasične ženske hlačke, modne brazilke ali brezčasne tangice in jih dopolnite z odlično prilegajočim se modrčkom, ki bo poudaril partnerjeve adute. Tu boste...

Iščete božično darilo za svoje dekle ali ženo? Uglasite se na romantično noto in svoji dragi polovici priskrbite seksi perilo, v katerem se bo počutila neustavljivo in ženstveno. Stavite na klasične ženske hlačke, modne brazilke ali brezčasne tangice in jih dopolnite z odlično prilegajočim se modrčkom, ki bo poudaril partnerjeve adute. Tu boste našli pravo, ne glede na to, ali izbirate božično darilo za svojo partnerko ali pa samo zato, ker vam je mar zanjo.

Idealno božično darilo za žensko 

Ženske obožujejo, če jih presenečate in jim dajete vedeti, da vam je tudi po vseh teh letih zares mar zanje. Če vam zmanjkuje idej za božično darilo za vašega partnerja, ne zganjajte panike. Za vas smo pripravili skrivnostno škatlo - izvirno naročnino, s katero bo vaša draga polovica vsak mesec dobila povsem nove Styxove kratke hlače. Izdelane so iz 100-odstotnega bombaža, ki je zelo lahek, zračen in primeren za občutljivo žensko kožo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 275 predmetov
na stran
1-30 od 275 predmetov