120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete božično darilo za svojega moža, fanta ali prijatelja? Stavite na kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo, v katerem se bo moški, ki ga obdarujete, počutil udobno in hkrati neustavljivo. Tu boste našli elegantne moške kratke hlače, udobne bokserice in klasične spodnjice v različnih modelih. Tako bodo pot našli tako zapriseženi e...

Iščete božično darilo za svojega moža, fanta ali prijatelja? Stavite na kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo, v katerem se bo moški, ki ga obdarujete, počutil udobno in hkrati neustavljivo. Tu boste našli elegantne moške kratke hlače, udobne bokserice in klasične spodnjice v različnih modelih. Tako bodo pot našli tako zapriseženi elegani kot ljubitelji veselih barv in igrivih vzorcev.

Idealno božično darilo za moške

Vam zmanjkuje idej za izvirno božično darilo za vašega partnerja? Preizkusite Magic box - izvirno naročnino, ki bo vaši ljubljeni osebi zagotovila hlače Styx s klasično ali športno gumo za 3, 6 ali do 12 mesecev. Tako v svoji omari ne boste našli kratkih hlač, ki so primerne le za pomivanje tal. In da bi bilo še huje, vsako četrtletje skupaj s kratkimi hlačami dobite tudi par nogavic. Za prevoz vam ni treba skrbeti - je brezplačen!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 564 predmetov
na stran
1-30 od 564 predmetov