120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Bela je nevtralna barva, ki jo je enostavno kombinirati z drugimi barvami. Če iščete tradicionalno moško spodnje perilo, izberite belo. Belo spodnje perilo pomeni čistost. Ne provokativno, ampak prefinjeno. Belo spodnje perilo za moške bodo cenili tisti, ki spoštujejo tradicijo in ljubijo klasiko. Zato hitro oblecite bele moške hlače in nogavice...

Bela je nevtralna barva, ki jo je enostavno kombinirati z drugimi barvami. Če iščete tradicionalno moško spodnje perilo, izberite belo. Belo spodnje perilo pomeni čistost. Ne provokativno, ampak prefinjeno. Belo spodnje perilo za moške bodo cenili tisti, ki spoštujejo tradicijo in ljubijo klasiko. Zato hitro oblecite bele moške hlače in nogavice!

Z belo barvo vedno zadeneš cilj

Belo moško spodnje perilo lahko nosite praktično povsod. Vendar ne pozabite, da se bele bokserice, kratke hlače in spodnjice ne ujemajo s črnimi oblačili. V teh primerih izberite temne barve. Spodnje perilo, ki je v kontrastu z oblačili, je eden najhujših modnih faux pas. Če želite malo eksperimentirati, lahko na primer nosite barvne nogavice z belimi kratkimi hlačami ali bokserkami. S tem razbijete enotno belo barvo, vendar še vedno ohranite eleganco.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 80 predmetov
na stran
1-30 od 80 predmetov