Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete smešno darilo za božič ali rojstni dan svojega sodelavca? Odločili smo se, da vam olajšamo iskanje darila, in pripravili izbor najboljših, ki jih ponujamo pri Trenýrkárna.cz. Stavimo, da vaš sodelavec ne bo preziral dobro prilegajočih se kratkih hlač in nogavic z veselimi motivi, ki mu bodo polepšali vsak delovni dan. Ali pa v službi vp...

Iščete smešno darilo za božič ali rojstni dan svojega sodelavca? Odločili smo se, da vam olajšamo iskanje darila, in pripravili izbor najboljših, ki jih ponujamo pri Trenýrkárna.cz. Stavimo, da vaš sodelavec ne bo preziral dobro prilegajočih se kratkih hlač in nogavic z veselimi motivi, ki mu bodo polepšali vsak delovni dan. Ali pa v službi vplačajte darilne bone v vrednosti do 200 € za vse blago iz Nedeto.si in vse je pripravljeno. 

Nasvet za smešno darilo za prijatelje

Niste prepričani, kako izbrati darilo za slovo za sodelavca, ki se je odločil zamenjati službo ali se upokojuje? Za vas imamo rešitev. Pripravili smo skrivnostno škatlo, izvirno naročnino, ki bo prejemniku za 3, 6 ali 12 mesecev zagotovila zalogo kratkih hlač s klasično ali športno gumo. In to ne bodo samo kratke hlače. Vsakega četrt leta se v poštnem nabiralniku poleg kratkih hlač pojavi tudi par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Za prevoz vam ni treba skrbeti, saj je brezplačen!

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 1619 predmetov
na stran
1-30 od 1619 predmetov