120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Izbira daril za prijatelje je lahko pravi zalogaj. Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili izbor najboljšega, kar ponujamo na Nedeto.si Stavimo, da bodo vaši prijatelji navdušeni nad kul nogavicami in odlično prilegajočimi se kratkimi hlačami z veselimi motivi, ki jim bodo polepšali dan. Če iščete nekaj izvirnega, imamo za vas shranjene poseb...

Izbira daril za prijatelje je lahko pravi zalogaj. Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili izbor najboljšega, kar ponujamo na Nedeto.si Stavimo, da bodo vaši prijatelji navdušeni nad kul nogavicami in odlično prilegajočimi se kratkimi hlačami z veselimi motivi, ki jim bodo polepšali dan. Če iščete nekaj izvirnega, imamo za vas shranjene posebne izdaje kratkih filmov z dogodkov, kot sta Konvencija o tetoviranju ali X-JUMP. 

Nasvet za smešno darilo za prijatelje

Dokažite svojim prijateljem, da so vam njihovi najboljši interesi pri srcu, in jim vsak mesec dostavite povsem nov par kratkih hlač Styx. Pripravili smo Mystery Box, izvirno naročnino, ki bo vašim prijateljem za 3, 6 ali 12 mesecev zagotovila zalogo kratkih hlač s klasično ali športno gumo. In ne ustavi se samo pri kratkih hlačah! Vsakega četrt leta se v poštnem nabiralniku poleg kratkih hlač pojavi tudi par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Za prevoz vam ni treba skrbeti, saj je brezplačen!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 1541 predmetov
na stran
1-30 od 1541 predmetov