120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Kako osrečiti mamo, očeta in njihove potomce? Navsezadnje so primerne kratke hlače za vso družino, ki se prilegajo kot rokavica, ne stiskajo in ne grizejo. Naj vsi vedo, da doma navijaš za eno ekipo! Ne skrbite - imamo tudi kratke hlače za pare, ki pričakujejo prvega člana družine. Kratke hlače Styx, ki so izdelane na Češkem in so sestavljene s...

Kako osrečiti mamo, očeta in njihove potomce? Navsezadnje so primerne kratke hlače za vso družino, ki se prilegajo kot rokavica, ne stiskajo in ne grizejo. Naj vsi vedo, da doma navijaš za eno ekipo! Ne skrbite - imamo tudi kratke hlače za pare, ki pričakujejo prvega člana družine. Kratke hlače Styx, ki so izdelane na Češkem in so sestavljene samo iz bombaža, so prijetne na otip, zračne in jih dobro prenašajo tudi ljudje z občutljivo kožo. 

Vesela darila za vso družino

Imate premalo idej za smešna božična darila za vso družino? Za vas imamo rešitev! Stavite na našo skrivnostno škatlo Mystery box, izvirno naročnino, ki prejemniku za 3, 6 ali do 12 mesecev zagotavlja zalogo odličnih ženskih ali moških kratkih hlač Styx. Vsak mesec v njegovem poštnem nabiralniku pristane povsem nov par kratkih hlač češke izdelave, vsake četrt leta pa zraven najde še par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Za prevoz vam ni treba skrbeti - je popolnoma brezplačen!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 306 predmetov
na stran
1-30 od 306 predmetov