120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Ali imate v svoji okolici zaljubljeni par, ki je vikend zabave zamenjal za ogled romantičnih filmov? Skupno darilo za takšen par ni nič zavidanja vredno. Ker pa z vami sočustvujemo, smo posebej za vas izdelali par odličnih kratkih hlač za pare. Zaljubljeni par je postal družina? V tem primeru vam ne preostane drugega, kot da posežete po kratkih...

Ali imate v svoji okolici zaljubljeni par, ki je vikend zabave zamenjal za ogled romantičnih filmov? Skupno darilo za takšen par ni nič zavidanja vredno. Ker pa z vami sočustvujemo, smo posebej za vas izdelali par odličnih kratkih hlač za pare. Zaljubljeni par je postal družina? V tem primeru vam ne preostane drugega, kot da posežete po kratkih hlačah za vso družino in upate, da niste pozabili na nobenega člana.  

Nasvet za najboljše darilo za zaljubljene pare

Manjka vam idej za smešna darila za rojstni dan in božič za pare? Za vas imamo rešitev! Pripravili smo skrivnostno škatlo, izvirno naročnino, ki bo obdarovanemu paru zagotovila zalogo odličnih ženskih in moških kratkih hlač Styx za 3, 6 ali do 12 mesecev. Vsak mesec v njenem poštnem nabiralniku pristane povsem nov par kratkih hlač češke izdelave, vsake četrt leta pa zraven najde še par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Za prevoz vam ni treba skrbeti - je popolnoma brezplačen!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 435 predmetov
na stran
1-30 od 435 predmetov