120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete novo božično darilo za svoje starše? Gotovo bodo veseli še ene skodelice za svojo zbirko ali družabne igre, a kaj, če jim tokrat podarite nekaj izvirnega in resnično potrebnega? Stavimo, da bo garderoba vaših staršev sprejela svež veter v obliki povsem novega ženskega in moškega spodnjega perila, udobnih oblačil za dom ali dobro prilegaj...

Iščete novo božično darilo za svoje starše? Gotovo bodo veseli še ene skodelice za svojo zbirko ali družabne igre, a kaj, če jim tokrat podarite nekaj izvirnega in resnično potrebnega? Stavimo, da bo garderoba vaših staršev sprejela svež veter v obliki povsem novega ženskega in moškega spodnjega perila, udobnih oblačil za dom ali dobro prilegajočih se spalnih oblačil. Popoln par kratkih hlač z enakim vzorcem za pare ali za vso družino, v katerih lahko uživate v pravem družinskem udobju.

Nasvet o najboljšem darilu za starše

Starše vsak mesec presenetite z novim parom kratkih hlač češke blagovne znamke Styx, ki jim jih dostavite na dom. Z izvirnim naročniškim paketom Mystery Box bodo vaši starši 3, 6 ali 12 mesecev prejemali moške in ženske kratke hlače s klasično ali športno elastiko. Vsakega četrt leta v poštnem nabiralniku poleg hladnih in udobnih kratkih hlač najdejo tudi par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Za prevoz vam ni treba skrbeti, saj je brezplačen!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 1718 predmetov
na stran
1-30 od 1718 predmetov