120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Če svojega očeta vprašate, kaj si želi za rojstni dan, božič ali celo dan očetov, vam najverjetneje ne bo povedal ničesar. V resnici pa želijo le eno stvar - kakovostno, udobno in dobro prilegajoče se spodnje perilo Gant. Presenetite ga z moškimi kratkimi hlačami, modnimi boksericami ali kul nogavicami. Pri nas boste našli pravo, ne glede na to...

Če svojega očeta vprašate, kaj si želi za rojstni dan, božič ali celo dan očetov, vam najverjetneje ne bo povedal ničesar. V resnici pa želijo le eno stvar - kakovostno, udobno in dobro prilegajoče se spodnje perilo Gant. Presenetite ga z moškimi kratkimi hlačami, modnimi boksericami ali kul nogavicami. Pri nas boste našli pravo, ne glede na to, ali izbirate darilo za očeta za rojstni dan, božič ali samo zato, ker vam je mar zanj. 

Nasvet za izvirno darilo za očeta

Ali vam zmanjkuje idej za izvirna darila za rojstni dan in božič za očeta? Naročite mu skrivnostno škatlo in mu vsak mesec na dom dostavite ene super Styxove kratke hlače. S prvotno naročnino bo vaš oče za 3, 6 ali 12 mesecev dobil hlače s klasično ali športno gumo. In da bi bilo še huje, vsako četrtletje skupaj s kratkimi hlačami dobite tudi par nogavic. In veste, kaj je najboljše? Dostava je popolnoma brezplačna!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 1069 predmetov
na stran
1-30 od 1069 predmetov