Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Izbirate darila za otroke za božič ali se sprašujete, kaj kupiti otroku za rojstni dan? Mehka darila niso več faux paux, še posebej, če prekipevajo od barv, kot so otroške kratke hlače Styx, ki so izdelane na Češkem. Otrokom kupite paket treh ali petih kratkih hlač s klasično gumo, ki se ne reže in ne stiska. Si želite biti srečni? Naročite kr...

Izbirate darila za otroke za božič ali se sprašujete, kaj kupiti otroku za rojstni dan? Mehka darila niso več faux paux, še posebej, če prekipevajo od barv, kot so otroške kratke hlače Styx, ki so izdelane na Češkem. Otrokom kupite paket treh ali petih kratkih hlač s klasično gumo, ki se ne reže in ne stiska. Si želite biti srečni? Naročite kratke hlače z enakim vzorcem za vse člane družine in uživajte v pravem družinskem udobju.

Otroško spodnje perilo, ki je nežno do občutljive kože

Otroško spodnje perilo je v neposrednem stiku z otrokovo občutljivo kožo, zato izberite takšno, ki je izdelano iz kakovostnega in udobnega materiala. Najbolje je, da izberete dekliške hlačke in fantovske kratke hlače ali boksarice iz bombaža in bambusa, ki je primeren tudi za alergike. Izogibajte se umetnim vlaknom ali izberite mešanico s pretežno naravno vsebnostjo.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 500 predmetov
na stran
1-30 od 500 predmetov