120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Za valentinovo zamenjajte klasično bombažno perilo za nežno čipko, poželjiv saten, prosojen til in prefinjene izreze. Žensko in moško spodnje perilo je lahko zelo subtilno, a tudi drzno. Od vas je odvisno, koliko prostora za domišljijo boste dali svojemu partnerju. Dame bodo v naši ponudbi našle seksi modrčke in hlačke, podvezice z nogavicami i...

Za valentinovo zamenjajte klasično bombažno perilo za nežno čipko, poželjiv saten, prosojen til in prefinjene izreze. Žensko in moško spodnje perilo je lahko zelo subtilno, a tudi drzno. Od vas je odvisno, koliko prostora za domišljijo boste dali svojemu partnerju. Dame bodo v naši ponudbi našle seksi modrčke in hlačke, podvezice z nogavicami in erotične komplete, moški pa satenaste kratke hlače in ognjeno rdeče bokserice.

Nasveti za darila za Valentinovo za moške in ženske

Bliža se 14. februar in se sprašujete, kakšno darilo za valentinovo podariti svojemu partnerju? Svojo neizmerno ljubezen pokažite z osebnim darilom, ki je lahko komplet erotičnega perila, perila z veselimi motivi ali ujemajoče se kratke hlače za pare. Valentinovega darila za svojega fanta ali punco ne pozabite zaviti v razkošno darilno škatlo in jo za popoln učinek okrasiti z rdečo pentljo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 398 predmetov
na stran
1-30 od 398 predmetov