Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ne splača se varčevati pri kakovostnem spodnjem perilu, ki vam ustreza in vam daje občutek samozavesti. Prav tako vam zanj ni treba porabiti polovice plače. Zato vam redno ponujamo poceni žensko spodnje perilo na razprodaji z do 50 % popusta, znižano embalažo ali brezplačno dostavo ob nakupu. Želimo, da bi bili vaši najljubši kosi za vas še bo...

Ne splača se varčevati pri kakovostnem spodnjem perilu, ki vam ustreza in vam daje občutek samozavesti. Prav tako vam zanj ni treba porabiti polovice plače. Zato vam redno ponujamo poceni žensko spodnje perilo na razprodaji z do 50 % popusta, znižano embalažo ali brezplačno dostavo ob nakupu. Želimo, da bi bili vaši najljubši kosi za vas še bolj dostopni in prijetni.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Od vas je odvisno, ali želite v svojo garderobo vključiti klasične ženske hlačke, spodobne brazilske hlačke, seksi tangice ali udobne hlačke z nogavico. Posebno pozornost namenite izbiri materiala, ki mora biti čim bolj udoben za nošenje, zračen in elastičen. Spodnje perilo iz bombaža, bambusovih vlaken ali modala je primerno za vsakodnevno nošenje. Pri športu nosite spodnje perilo iz merino volne ali umetnih vlaken, ki učinkovito odvaja znoj.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-3 od 3 predmetov
1-3 od 3 predmetov