120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali tudi vi v svoji garderobi nenehno najdete nogavice, ki jim manjka drugi par? Ne glede na to, ali gre za nenavadne jedce ali požrešni boben pralnega stroja, imamo rešitev za vas. Kupite paket s popustom, da vam nikoli ne bo zmanjkalo nogavic. Od vas je odvisno, ali imate raje nizke, gležnjarske ali visoke nogavice. Zagovorniki klasičnih enob...

Ali tudi vi v svoji garderobi nenehno najdete nogavice, ki jim manjka drugi par? Ne glede na to, ali gre za nenavadne jedce ali požrešni boben pralnega stroja, imamo rešitev za vas. Kupite paket s popustom, da vam nikoli ne bo zmanjkalo nogavic. Od vas je odvisno, ali imate raje nizke, gležnjarske ali visoke nogavice. Zagovorniki klasičnih enobarvnih nogavic, ljubitelji barv in veselih vzorcev ter celo patrioti bodo tukaj našli svoje nogavice - v ponudbi so nogavice čeških blagovnih znamk, kot sta Styx ali Represent.

Kako izbrati prave nogavice?

Nogavice niso le za okras. Pravzaprav opravljajo številne pomembne funkcije - ohranjajo stopala suha, jih grejejo in hladijo, zmanjšujejo potenje, preprečujejo neprijeten vonj in izboljšujejo pretok krvi v stopalih. Nikakor vas ne smejo ščipati in povzročati neprijetnih mehurjev na teletih ali gležnjih. Pozorni bodite tudi na kakovost materialov - bombažne ali bambusove nogavice so primerne za vsakodnevno nošenje, športne nogavice iz volne merino ali s srebrom pa so idealne za šport.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 185 predmetov
na stran
1-30 od 185 predmetov