Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Kdo ima najbolj občutljivo kožo? Zlasti otroci. Pri izbiri spodnjega perila je zato zelo pomembno, da ste pozorni na tkanino, iz katere je izdelano. Če želite res kakovostno spodnje perilo za dojenčke, želite perilo s certifikatom Öeko-Tex. Na voljo imamo tudi spodnje perilo za moške in ženske s certifikatom Öeko-Tex. Zaradi te oznake veste, da ...

Kdo ima najbolj občutljivo kožo? Zlasti otroci. Pri izbiri spodnjega perila je zato zelo pomembno, da ste pozorni na tkanino, iz katere je izdelano. Če želite res kakovostno spodnje perilo za dojenčke, želite perilo s certifikatom Öeko-Tex. Na voljo imamo tudi spodnje perilo za moške in ženske s certifikatom Öeko-Tex. Zaradi te oznake veste, da kupujete spodnje perilo iz varnih materialov.

Kaj je Öeko-tex?

Öeko-Tex je certifikacijski sistem za preverjanje tekstila, ki deluje od leta 1992. Če kupite otroške boksarice, nogavice ali drugo spodnje perilo z oznako Öeko-Tex, ste lahko prepričani, da ne vsebujejo snovi, ki so škodljive za zdravje ljudi ali okolje. Certifikat Öeko-Tex Standard potrjuje, da v proizvodnem procesu niso bili uporabljeni strupeni izdelki. Nadzorujejo obdelavo tekstila, uporabljene preje, barvila in druge različne dodatke.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 49 predmetov
na stran
1-30 od 49 predmetov