120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Spodnje perilo je najbližje vašemu telesu. Nosili ga boste večino dneva, zato ga izberite na podlagi kakovostnih materialov. Za vsakodnevno nošenje je priporočljiv bombaž, v katerem je vaša koža najbolj zadovoljna. Odlična odločitev je tkanina iz bambusa, ki je tudi antibakterijska. Odlično odvaja znoj in preprečuje nastanek mikroorganizmov. Zat...

Spodnje perilo je najbližje vašemu telesu. Nosili ga boste večino dneva, zato ga izberite na podlagi kakovostnih materialov. Za vsakodnevno nošenje je priporočljiv bombaž, v katerem je vaša koža najbolj zadovoljna. Odlična odločitev je tkanina iz bambusa, ki je tudi antibakterijska. Odlično odvaja znoj in preprečuje nastanek mikroorganizmov. Zato se uporablja tudi za ženska športna oblačila. Pravijo, da ima kakovost svojo ceno. Če pa ste pozorni na akcije, lahko dobite žensko spodnje perilo s precejšnjim popustom. Bodite pozorni na primer na ugodne pakete hlačk in drugih vrst ženskega spodnjega perila.

Priljubljeni kosi modrčka

Tudi če kupite žensko spodnje perilo na razprodaji, to še ne pomeni, da je slabe kakovosti. Kakovost se ne odraža le v blagovni znamki, temveč tudi v proizvodnih materialih. Najkakovostnejši ženski nedrčki za vsakodnevno nošenje so izdelani iz bombaža. Izberete lahko klasične ojačane skodelice, pa tudi priljubljene trikotne modrčke, v katerih imajo prsi svojo naravno obliko. Če hodite v telovadnico, tečete ali se ukvarjate s kakšno drugo športno dejavnostjo, v vaši garderobi ne sme manjkati športni modrček, ki ohranja prsi na mestu in zanesljivo odvaja znoj s telesa.

Spodnjice in ženske boxarice

Če želite prihraniti denar in iščete poceni žensko spodnje perilo, poiščite razprodaje in ugodne pakete. V teh akcijah popustov lahko kakovostne ženske spodnjice kupite za le nekaj €. Izberite, ali vam je ljubši klasičen kroj ali pa se odločite za tangice, brazilke ali bokserke. V trenutkih udobja boste najbolje uživali v ženskih bombažnih kratkih hlačah z veselimi vzorci. Kar zadeva materiale, bo vaša koža najbolj cenila mešanico bombaža in elastana. Elastan daje bombažu elastičnost, zato se spodnje perilo odlično prilega telesu.

Več spodnjega perila za ženske na prodaj

Poleg ženskih hlačk in nedrčkov lahko kupite tudi nogavice, pižame ali majice. Priljubljeni so ugodni paketi nogavic, v katerih lahko najdete več parov. Danes nogavice veljajo za prepoznaven dodatek, zato jih je treba videti. Posegajte po zabavnih nogavicah, ki bodo popestrile vašo obleko. Razigrani in barviti potiski so na voljo tudi za hlačke, boxarice, nedrčke in kopalke. Morda boste pri nekaterih spodnjih oblačilih našli promocijo brezplačne dostave.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 240 predmetov
na stran
1-30 od 240 predmetov