Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Za organizacijo Loono stoji ekipa mladih zdravnikov, študentov medicine in drugih strokovnjakov, ki s preventivnimi programi rešujejo življenja. Ena od njih je preprečevanje raka, imenovana #prsakoule. Program Loono poudarja potrebo po rednem samopregledovanju dojk in testisov. Češka znamka spodnjega perila Styx je v sodelovanju s podjetjem Loon...

Za organizacijo Loono stoji ekipa mladih zdravnikov, študentov medicine in drugih strokovnjakov, ki s preventivnimi programi rešujejo življenja. Ena od njih je preprečevanje raka, imenovana #prsakoule. Program Loono poudarja potrebo po rednem samopregledovanju dojk in testisov. Češka znamka spodnjega perila Styx je v sodelovanju s podjetjem Loono predstavila posebno ponudbo. Gre za kratke hlače s potiskom #prsakoule. Del dobička od prodaje je namenjen neprofitni organizaciji Loono.

Bombažne hlače Loono

Blagovna znamka Styx je izdelovala ženske in moške kratke hlače v modri in rožnati barvi. Kratke hlače so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, ki je najboljši za vašo kožo. Gre za naravni material, ki bo razveselil tudi ljudi z občutljivo kožo. Klasična elastika je zelo prožna, zato se ne reže in drži hlače na mestu. Prednost so širše noge, kar bodo cenili ljudje z debelejšimi stegni. Sami se vključite v spodbujanje preprečevanja in samopregledovanja.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-2 od 2 predmetov
1-2 od 2 predmetov