Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Pink Bubble je neprofitna organizacija, ki pomaga mladim v boju proti raku. Trudijo se, da bi bili ti ljudje srečnejši in da bi se čim prej postavili na noge. Merchem Pink Bubble so ženske in moške kratke hlače, ki so nastale v sodelovanju s češko znamko spodnjega perila Styx. Ves dobiček od nakupa kratkih hlač Pink Bubble je namenjen podpori fu...

Pink Bubble je neprofitna organizacija, ki pomaga mladim v boju proti raku. Trudijo se, da bi bili ti ljudje srečnejši in da bi se čim prej postavili na noge. Merchem Pink Bubble so ženske in moške kratke hlače, ki so nastale v sodelovanju s češko znamko spodnjega perila Styx. Ves dobiček od nakupa kratkih hlač Pink Bubble je namenjen podpori fundacije Pink Bubble.

Kakovostna izdelava, izvirna zasnova

Kratke hlače Pink Bubble za moške in ženske so izdelane iz 100-odstotnega bombaža, ki je najbolj udoben za kožo. Gre za naravni material, zato lahko kratke hlače nosijo tudi osebe z občutljivo kožo. Oblikovanje je opravil Filip, ki je tudi sam zbolel za rakom. Njegova s stripi navdihnjena zasnova je izvirna in zabavna že na prvi pogled. Široki elastični pas, ki se ne izreže in ohranja kratke hlače na mestu.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-7 od 7 predmetov
1-7 od 7 predmetov