120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali hodite bosi? V tem primeru imate v svoji omarici za čevlje kakovostne bosonoge čevlje, v katerih je hoja tako naravna, kot če bi hodili bosi. Toda ali ste vedeli, da so čevlji za bosonogce opremljeni s posebnimi nogavicami? Nogavice za bosonogo nogomet imajo širok prstni del, tako da prsti niso stisnjeni. Moške bosonoge nogavice proizvaja če...

Ali hodite bosi? V tem primeru imate v svoji omarici za čevlje kakovostne bosonoge čevlje, v katerih je hoja tako naravna, kot če bi hodili bosi. Toda ali ste vedeli, da so čevlji za bosonogce opremljeni s posebnimi nogavicami? Nogavice za bosonogo nogomet imajo širok prstni del, tako da prsti niso stisnjeni. Moške bosonoge nogavice proizvaja češka blagovna znamka Voxx.

Kako so videti nogavice za bosonoge?

Glavna značilnost moških in ženskih nogavic za bosonogo nogomet je širok prst. Zaradi široke konice prsti ne pritiskajo drug na drugega. Imajo veliko prostora za naravno gibanje. Poleg tega imajo te nogavice tudi ohlapnejšo elastiko okoli gležnja, zato ne vlečejo in ščipajo. Če ste podlegli trendu bosih nog, so nogavice za bosonoge eden bistvenih kosov moškega spodnjega perila, ki ne sme manjkati v vaši garderobi.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov