120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Nogavice so ena od osnovnih vrst otroškega spodnjega perila. Kot pri bokserji, hlačke a kratke hlače pomembno je tudi, da izberete pravo velikost fantovskih nogavic. Če kupite majhne nogavice, bodo povzročile odrgnine in negativno vplivale na razvoj stopala. Nepotrebno velike nogavice za dečke se bodo nakopičile in naredile mehurje. Pri izbiri ...

Nogavice so ena od osnovnih vrst otroškega spodnjega perila. Kot pri bokserji, hlačke a kratke hlače pomembno je tudi, da izberete pravo velikost fantovskih nogavic. Če kupite majhne nogavice, bodo povzročile odrgnine in negativno vplivale na razvoj stopala. Nepotrebno velike nogavice za dečke se bodo nakopičile in naredile mehurje. Pri izbiri morate paziti na rob gležnja. Ne sme biti preozka, da ne bi po nepotrebnem dušila stopala.

Priljubljene barvne nogavice za otroke

Otroci obožujejo barve, zato ne pozabite, da bolj ko so nogavice za vašega dečka pisane in vesele, bolje je. Vesele fantovske nogavice so lahko potiskane z živalmi, hrano, sadjem, avtomobili ali stripovskimi junaki. Če želite prihraniti denar, posezite po ugodne pakete nogavic za dečke, ki vsebujejo več parov nogavic. Tako boste za en par plačali manj, kot če bi nogavice kupovali posamično.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 139 predmetov
na stran
1-30 od 139 predmetov