Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Kaj vse bi moralo biti v dekliški garderobi? Osnovno spodnje perilo za otroke, zlasti deklice, zagotovo vključuje nogavice a hlačke. Pri izbiri otroškega spodnjega perila sta bistvenega pomena popolno prileganje in udobni materiali. Najbolje je izbrati hlačke in nogavice iz bombaža. Ker je bombaž naraven material, je eden od hipoalergenskih ma...

Kaj vse bi moralo biti v dekliški garderobi? Osnovno spodnje perilo za otroke, zlasti deklice, zagotovo vključuje nogavice a hlačke. Pri izbiri otroškega spodnjega perila sta bistvenega pomena popolno prileganje in udobni materiali. Najbolje je izbrati hlačke in nogavice iz bombaža. Ker je bombaž naraven material, je eden od hipoalergenskih materialov, ki so primerni za občutljivo otroško kožo.

Ugodni paketi dekliškega spodnjega perila

Če iščete poceni dekliške nogavice in otroške hlačne nogavice, je najbolj priročno, da posežete po hlačkah ali nogavicah v vrečkah. Ugodni paketi nogavic, hlačk in kratke hlače za dekleta običajno vsebujejo dva ali več izbranih izdelkov. V enem paketu boste našli nogavice različnih barv in vzorcev, ki bodo deklicam všeč. Če boste ceno paketa upoštevali na kos, boste dobili cenejše spodnje perilo, kot če bi ga kupili posamezno.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 80 predmetov
na stran
1-30 od 80 predmetov