120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Dekliške nogavice spadajo skupaj z hlačke a nedrčki med osnovne vrste otroškega spodnjega perila. Pri izbiri otroških nogavic se je treba osredotočiti predvsem na kakovost šivanja. Osredotočite se na material in tudi na kroj. Glede na starost otroka lahko izberete nogavice z nedrsečim zaključkom. Pri izbiri nogavic za otroke bodo starši posebno...

Dekliške nogavice spadajo skupaj z hlačke a nedrčki med osnovne vrste otroškega spodnjega perila. Pri izbiri otroških nogavic se je treba osredotočiti predvsem na kakovost šivanja. Osredotočite se na material in tudi na kroj. Glede na starost otroka lahko izberete nogavice z nedrsečim zaključkom. Pri izbiri nogavic za otroke bodo starši posebno pozornost namenili kakovosti oblikovanja. Otroke bo zanimalo oblikovanje. Naj sami izberejo vzorec ali barvo. Raje nosijo nogavice. Na splošno so najbolj priljubljene pisane in vesele nogavice za dekleta.

Na kaj je treba paziti pri izbiri nogavic za dekleta?

Otroške nogavice ne smejo nikjer pritiskati. V predelu prstov na nogah morajo biti nogavice dovolj široke, da prstov ne stiskajo skupaj. Prsti se morajo prosto gibati. Pri izbiri si oglejte tudi spodnji rob. Pri visokih nogavicah rob ne sme segati čez tele, pri nizkih nogavicah pa ne sme stiskati gležnja. Pomembno je izbrati pravo velikost. Majhne nogavice bodo zdrsnile in potiskale, velike pa se bodo nakopičile in povzročile mehurje. Pri materialih je najbolje izbrati nogavice s čim več bombaža. Prav tako ne sme manjkati elastana, zaradi katerega se nogavica popolnoma prilagodi stopalu. Nogavice za dekleta so na voljo z različnimi potiski. Ujemate jih lahko z dekliškimi kratkimi hlačami ali pižamo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 139 predmetov
na stran
1-30 od 139 predmetov