Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete izvirno in domiselno spodnje perilo za dekleta? Spodnjice v različnih slogih pozna vsakdo, kaj pa par veselih otroških hlačk? Majice so že dolgo osnovni del moške garderobe. Danes jih imajo rade tudi ženske in dekleta. Na prvi pogled se ne razlikujejo od moških kratkih hlač, običajno se razlikujejo le po velikosti. To spodnje perilo za do...

Iščete izvirno in domiselno spodnje perilo za dekleta? Spodnjice v različnih slogih pozna vsakdo, kaj pa par veselih otroških hlačk? Majice so že dolgo osnovni del moške garderobe. Danes jih imajo rade tudi ženske in dekleta. Na prvi pogled se ne razlikujejo od moških kratkih hlač, običajno se razlikujejo le po velikosti. To spodnje perilo za dojenčke je najpogosteje izdelano iz bombaža ali bombažnega satena, ki sta najbolj primerna za občutljivo otroško kožo. Odlično se lahko kombinirajo ne le z veselimi nogavicami.

Dekliške hlače niso samo za spanje

Zakaj je kratek kroj tako priljubljen? Ker ponuja neverjetno svobodo in udobje. Ženske, dame in dekleta nosijo kratke hlače najpogosteje za spanje. Odlična zamenjava za pižama. Vendar so udobne tudi za sprostitev doma. Izberite pravo zanje dekliški modrček in nič vas ne bo oviralo pri udobnem poležavanju. V njih se lahko odpravite tudi ven, saj služijo kot kratke hlače. Dekliške kratke hlače so na voljo v različnih vzorcih in modelih. Ali imate raje preproste šahovnice, sodobne abstraktne vzorce ali smešne potiske?

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 187 predmetov
na stran
1-30 od 187 predmetov