120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete udobne in kakovostne otroške nogavice? Pri Nedeto.si boste našli nogavice za dekleta in fante. Medtem ko so nogavice za dekleta v vseh barvah, so nogavice za fante najpogosteje okrašene z logotipi superjunakov. Niste prepričani, kaj izbrati? Pri tem si pomagajte s svojimi malčki in jih vprašajte, v katerih nogavicah bi se najraje odpravil...

Iščete udobne in kakovostne otroške nogavice? Pri Nedeto.si boste našli nogavice za dekleta in fante. Medtem ko so nogavice za dekleta v vseh barvah, so nogavice za fante najpogosteje okrašene z logotipi superjunakov. Niste prepričani, kaj izbrati? Pri tem si pomagajte s svojimi malčki in jih vprašajte, v katerih nogavicah bi se najraje odpravili v svet. Ko najdete prave nogavice za svoje otroke, ne pozabite zanje kupiti dekliškega ali fantovskega spodnjega perila in tako dopolniti otrokovo garderobo.

Kakovostni material je bistvenega pomena

Zagotovo si za svoje otroke želite le najboljše. To upoštevajte pri izbiri oblačil in se osredotočite na njihov kroj in izdelavo. Občutljiva otroška koža bo cenila spodnje perilo, otroške hlače in pižame iz naravnih materialov, kot sta bombaž ali bambus. Zelo dobro dihajo, so prijetni na otip in ne povzročajo alergijskih reakcij. Pogosto se uporabljajo v kombinaciji z elastanom ali poliestrom za izboljšanje vzdržljivosti, podaljšanje življenjske dobe in povečanje elastičnosti.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 139 predmetov
na stran
1-30 od 139 predmetov