120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Da je žensko spodnje perilo, ki stiska, namenjeno le polnim postavam? Oh, ne! Pravi kos lahko skrije pomanjkljivosti in poudari ženske prednosti od velikosti 36 naprej. Zategovalno spodnje perilo zato ne sme manjkati v garderobi nobene ženske, ki se želi počutiti privlačno tudi v oprijetih, lahkih ali prozornih oblačilih. Osnovo garderobe sesta...

Da je žensko spodnje perilo, ki stiska, namenjeno le polnim postavam? Oh, ne! Pravi kos lahko skrije pomanjkljivosti in poudari ženske prednosti od velikosti 36 naprej. Zategovalno spodnje perilo zato ne sme manjkati v garderobi nobene ženske, ki se želi počutiti privlačno tudi v oprijetih, lahkih ali prozornih oblačilih. Osnovo garderobe sestavljajo predvsem hlačke z vrvico z višjim pasom ali nogami in brezšivne hlačke, ki so pod oblačili skoraj nevidne.

Kako izbrati spodnje perilo pull-up

To so bili časi, ko je bilo žensko spodnje perilo neugledno in brezoblično. Danes lahko najdete tudi kose, ki so zaradi podrobnosti, kot so okrasni okraski ali čipke, naravnost zapeljivi. Idealen material sta nedvomno bombaž in bambusova vlakna - to sta naravna materiala, ki dihata, sta udobna za nošenje in primerna tudi za občutljivo kožo. Ni vam treba skrbeti zaradi dodajanja umetnih vlaken - ta oblačilom dodajo elastičnost in podaljšajo njihovo življenjsko dobo. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-10 od 10 predmetov
1-10 od 10 predmetov