120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali je vaša babica prava lepotica, ki rada hodi ven? Ali pa se želi le dobro počutiti, ne glede na to, ali dela na vrtu ali vam peče jabolčno pito? Stavimo, da bo v svoji garderobi z veseljem pozdravila kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo - udobne hlačke v barvi telesa, dobro prilegajoče se nedrčke, udobne ženske majice in tope al...

Ali je vaša babica prava lepotica, ki rada hodi ven? Ali pa se želi le dobro počutiti, ne glede na to, ali dela na vrtu ali vam peče jabolčno pito? Stavimo, da bo v svoji garderobi z veseljem pozdravila kakovostno in dobro prilegajoče se spodnje perilo - udobne hlačke v barvi telesa, dobro prilegajoče se nedrčke, udobne ženske majice in tope ali svilene nogavice za krila in obleke znamke Bellinda. Pri nas boste našli pravo, ne glede na to, ali izbirate darilo za babico za rojstni dan, praznik ali samo zato, ker vam je mar zanjo. 

Kakovostni material je bistvenega pomena

Spodnje perilo in oblačila iz kakovostnih in prijetnih materialov bodo imela častno mesto v omari vaše babice. Dolgo bo zdržala in ohranila svoje lastnosti tudi po številnih pranjih, kar bo vaša babica zagotovo cenila. Bombaž, naravni material, ki je primeren tudi za občutljivo kožo, dobro vpija znoj, je prijeten na otip in ne moti alergikov. Pogosto se uporablja v kombinaciji z drugimi vlakni, najpogosteje z elastanom ali poliestrom. To izboljša trpežnost, podaljša življenjsko dobo in poveča elastičnost oblačila, kar zagotavlja večje udobje pri nošenju.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-19 od 19 predmetov
1-19 od 19 predmetov